070-3947173
info@bsgrotebeer.nl
 

BSO

2Spelende Beren is een leuke en gezellige buitenschoolse opvang (bso), gevestigd in basisschool Grote Beer. Het ligt in het schitterende park Overvoorde in Moerwijk, Den Haag. 
Onze school heeft voor de buitenschoolse opvang (bso) een samenwerkingsverband met Kinderopvang 2Samen, een professionele kinderopvangorganisatie met locaties in Den Haag, Naaldwijk en Monster. 

Uw kind is van harte welkom bij 2Spelende Beren in onze school. 

 

U kunt altijd terecht voor een rondleiding. Wilt u meer weten over Kinderopvang 2Samen? Bezoek dan www.2samen.nl of neem contact op met onze afdeling Planning & Advies via 070-3385500 of planning@2samen.nl

 

Zelf kiezen in de kindervergadering 

Bij buitenschoolse opvang (bso) 2Spelende Beren kunnen kinderen na een schooldag ontspannen en bewegen. De kinderen mogen hierbij veel zelf kiezen. We vinden het belangrijk dat zij zich op de bso thuis en op hun gemak voelen. Ze worden daarom actief betrokken bij het kiezen, bedenken en soms het uitvoeren van alle activiteiten. Dat gebeurt in een kindervergadering. De kinderen zitten deze zelf voor. 

 Binnen- of buitenspelen 

Alle kinderen spelen met materiaal dat zij zelf kiezen. Ze doen mee aan een van de aangeboden activiteiten, of zijn juist bezig met hun eigen spel. Er zijn twee groepsruimtes met genoeg speel- en leermateriaal voor iedere leeftijd. Ieder kind vindt wel iets leuks of leerzaams om te doen. De kinderen van 2Spelende Beren gaan bovendien regelmatig naar buiten. Het gebouw ligt namelijk aan verschillende groene speelplaatsen. Voldoende plek om te bewegen! En als het regent? Dan mogen groepjes kinderen gebruikmaken van de gymzaal van de school. Daar kunnen ze hun energie lekker kwijt. 

  

Uitdagende activiteiten 

Kinderopvang 2Samen biedt met het programma ‘KICKS’ een uitdagend aanbod vol belevingen voor kinderen op de bso en voor scholen. Veelzijdigheid en kwaliteit staan daarbij voorop. De activiteiten hebben het karakter van miniworkshops en worden door vakdocenten bij de bso of op school aangeboden. In vakanties zorgt KICKS voor een extra speciaal vakantieactiviteiten-aanbod, van robotjes bouwen op je eigen bso tot surfclinics. Lees meer over ons uitgebreide activiteitenaanbod van KICKS.