Partners

2Spelende Beren is een leuke en gezellige buitenschoolse opvang (bso), gevestigd in basisschool Grote Beer. Het ligt in het schitterende park Overvoorde in Moerwijk, Den Haag.

Zelf kiezen in de kindervergadering

Bij buitenschoolse opvang (bso) 2Spelende Beren kunnen kinderen na een schooldag ontspannen en bewegen. De kinderen mogen hierbij veel zelf kiezen. We vinden het belangrijk dat zij zich op de bso thuis en op hun gemak voelen. Ze worden daarom actief betrokken bij het kiezen, bedenken en soms het uitvoeren van alle activiteiten. Dat gebeurt in een kindervergadering. De kinderen zitten deze zelf voor.

Binnen- of buitenspelen

Alle kinderen spelen met materiaal dat zij zelf kiezen. Ze doen mee aan een van de aangeboden activiteiten, of zijn juist bezig met hun eigen spel. Er zijn twee groepsruimtes met genoeg speel- en leermateriaal voor iedere leeftijd. Ieder kind vindt wel iets leuks of leerzaams om te doen. De kinderen van 2Spelende Beren gaan bovendien regelmatig naar buiten. Het gebouw ligt namelijk aan verschillende groene speelplaatsen. Voldoende plek om te bewegen! En als het regent? Dan mogen groepjes kinderen gebruikmaken van de gymzaal van de school. Daar kunnen ze hun energie lekker kwijt.

Bso activiteiten en workshops met KICKS

Voor de kinderen van de buitenschoolse opvang zorgt KICKS voor bruisende en uitdagende activiteiten en workshops. In de vakanties maken we leuke uitstapjes naar bijvoorbeeld het bos, de bioscoop, de bowlingbaan en het museum.